مهاجر ت مهاجر ت .

مهاجر ت

شزايط تحصيل در كانادا

شرايط اخذ ويزا و مهاجرت تحصيلي به كانادا

به واسطه قدمت دانشگاه هاي ممتاز در سيستم آموزشي كانادا و امكانات بسيار ويژه اي كه كشور كانادا در اختيار دانشجويان خارجي براي تحصيل در كانادا قرار مي دهد، كشور كانادا همواره كانون توجه علاقه مندان به تحصيل در مراكز معتبر علمي و همه افرادي كه متقاضي اخذ اقامت و يا گرين كارت كانادا بوده اند، بوده است. دانشگاه ها ومراكز آموزشي كانادا سرآمد دانشگاه هاي برتر دنيا هستند و تقريبا تمامي رشته ي دانشگاهي را پوشش مي دهند.

 

 تحصيل در كانادا

 

تحصيل در مقاطع دبستان و دبيرستان كشور كانادا در بهترين مدارس خصوصي و دولتي كانادا ميسر است و كشور كانادا براي از بين بردن دغدغه خانواده ها در رشد و تربيت دانش آموزان در محيطي بيگانه، شرايط ويژه اي را نظير محيا كردن خوابگاه هاي دانشجويي با امكانات پيشرفته، تهيه غذاي اسلامي و حلال، فراهم كردن بستر نظارت مستمر اولياي دانش آموز بر روند تحصيلي و زندگي در كانادا و بسياري ديگر از امكانات را جهت تسهيل و بهبود بخشيدن زندگي در حين تحصيل در كانادا بوجود آورده است. هزينه هاي تحصيل و زندگي در كانادا در دوره دبيرستان و دانشگاه در حدود 25 تا 30 هزا دلار كانادا است كه اين هزينه شامل هزينه مدرسه، خوابگاه، غذا، بيمه و …. مي باشد.

 

گفتني است كه دانش آموزان پس از سپري كردن دوره دبيرستان در كانادا امكان ورود به بهترين دانشگاه هاي كشور كانادا را دارا مي شوند، و با توجه به درآمد قشر تحصيل كرده در كشور كانادا كه ميزان 10 تا 12 هزار دلار به صورت ماهيانه مي باشد، صرف هزينه براي تحصيل فرزندانتان در كانادا، سرمايه گذاري بسيار ارزشمندي در راستاي آينده ايشان مي باشد.

لازم به ذكر است كه دانشجويان مشغول به تحصيل در كشور كانادا پس از اتمام دوره تحصيلي خود به راحتي مي توانند جهت دريافت گرين كارت كانادا اقدام نمايند و پس از گذراندن 5 سال به شهروند كانادا تبديل شوند.

 

نكته ديگر اين است يك شهروند كانادايي مي تواند جهت دريافت اقامت كانادا براي افراد خانواده خود اقدام نمايند و اين بدان معني است كه خانواده دانشجو نيز مي تواند به وي ملحق شود.

 

تحصيل در مقطع ليسانس كشور كانادا

متقاضيان تحصيل در مقطع ليسانس در كشور كانادا مي بايست با در دست داشتن گواهي مبني بر اتمام 12 سال تحصيل دوره هاي دبستان و دبيرستان (يعني مدرك پيش دانشگاهي در ايران)مي توانند جهت اخذ پذيرش در دانشگاه هاي كشور كانادا اقدام نمايند.

داوطلباني كه آخرين مدرك تحصيليشان مدرك ديپلم ايران مي باشد مي توانند با گذراندن دوره پيش دانشگاهي خود در كشور كانادا وارد دانشگاه شوند.

 

براي اخذ پذيرش از دانشگاه هاي كشور كانادا، اخذ نمره 6 در آزمون آيلتس و يا نمره هاي مشابه در ازمون تافل الزامي است ولي داوطلب مي تواند دوره هاي آموزش زبان انگليسي را در كشور كانادا و قبل از شروع دوره هاي دانشگاهي خود سپري كنند.

 

هزينه هاي زندگي

 

هزينه هاي زندگي در كانادا براي دانشجويان به صورت ميانگين بين 600 تا 800 دلار در ماه مي باشد كه شامل هزينه هاي مسكن، غذا، رفت و آمد، بيمه و ساير هزينه هايي است كه دانشجو ملزم به پرداخت آن ها در زمان تحصيل و در مقطع ليسانس در كشور كانادا مي باشد. هزينه هاي دانشگاه هاي كانادا نيز بصورت ميانگين ساليانه 12 تا 15 هزار دلار مي باشند، البته اين مبلغ شامل دانشگاه هاي با رتبه علمي 1 تا 10 كانادا نمي شود و ليكن دانشگاه هاي رتبه 10 تا 100 كانادا هم جزء برترين دانشگاه هاي دنيا محسوب مي شوند.

 

حق كار

 

دانشجويان مقطع كارشناسي كشور كانادا مجوز كار در محدوده اي 10 ساعته بصورت هفتگي دارا مي باشند و ميانگين حقوق اين افراد حدودا بين 13 تا 15 دلار به ازاي هر ساعت مي باشد كه كه مجموع درآمدهاي حاصله از كار دانشجويي ميتواند براحتي هزينه هاي زندگي و تحصيل فرد را در يك سال پوشش دهد.

 

 

حال اين سوال مطرح ميگردد كه آيا هر كس مي تواند در حين تحصيل خود، كار دانشجويي پيدا كند يا خير؟

 

پيدا كردن كار دانشجويي در هر كشوري به پارامترهاي متفاوتي نظير سطح آگاهي فرد از زبان كشورها، تجربه كاري، ويژگي هاي شخصي فرد، زمان ورود شخص به كشور و چندين عامل ديگر وابسته است. وليكن تجربه ارزشمند وكلاي موسسه مهاجرتي آريانا پارس مبين اين مطلب است كه فقط به دليل ويژگي هاي شخصي متفاوت ( مثل عدم وفق پذيري با محيط، سطح ضعيف برقراري ارتباط و يا عوامل مشابه ) مي باشد.

 

تحصيل در مقطع فوق ليسانس كشور كانادا

 

متقاضيان ورود به مقطع فوق ليسانس در دانشگاه هاي كانادا را مي توان در سه دسته طبقه بندي كرد:

 

1.افرادي با سوابق تحصيلي عالي

 

2.افرادي كه سوابق تحصيلي معمولي دارند ولي فاصله زماني ميان آخرين مقطع و اقدام جهت اخذ ويزا براي ايشان كمتر از دو سال است.

 

3.افرادي كه بيش از دو سال از آخرين مدرك تحصيلي ايشان ميگذرد.

 

بديهي است گروه اول بواسطه سابقه درخشان تحصيلي (فاكتورهاي اين سابقه درخشان معدل كل بالاي 17، داشتن مقاله معتبر بويژه مقاله ISI، داشتن نمره GRE يا GMAT مناسب، نمره IELTS يا TOEFL خوب) مي توانند جهت اخذ بورسيه از دانشگاه هاي معتبر كانادا اقدام نمايند. اين گروه از متقاضيان اخذ ويزاي اعزام دانشجو به كانادا حتي الامكان دريافت هزينه هاي زندگي علاوه بر هزينه هاي تحصيلي خود را از دانشگاه هاي كانادا دارا مي باشند.

 

گروه دوم با توجه به شرايط مالي خود مي توانند دانشگاه هاي خوب با هزينه اي در حدود ساليانه 10 تا 18 هزار دلار اقدام نمايند، البته دانشگاه هاي ديگري نيز در اين كشور با هزينه كمتري وجود دارند. اين دسته از دانشجويان در دانشگاه هاي كانادا مي توانند با انجام فعاليت هاي دانشجويي، در راستاي پرداخت شهريه هاي دانشجويي قدم بردارند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۳۰:۰۷ توسط:عمادقاسمي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :