مهاجر ت مهاجر ت .

مهاجر ت

اعزام دانشجو به اتريش

 با كمترين هزينه افق فكري شما را به ساختن آينده اي روشن نزديك خواهد كرد و اين هدف دور از دسترس نخواهد بود. مهاجرت به اتريش از طريق تحصيل بخاطر وجود دانشگاه هايي كه در ليست صد دانشگاه برتر جهان قرار دارند در عصر حاضر مورد استقبال كثيري از ايرانيان قرار گرفته است.

 

كشور اتريش با سرلوحه قرار دادن آلمان به عنوان قطب اقتصاد اروپا و تاثير پذيري از كشور بي نظيري چون سوييس- آسايش، رفاه و امنيت اجتماعي بالايي را براي شهروندان خود مهيا كرده است. در نوشتار حاضر شرايط اخذ ويزا تحصيلي اتريش به تفصيل بيان مي گردد تا شما متقاضي عزيز و هموطن فهيم با آشنايي كامل از نحوه تحصيل در اتريش ، كار در اتريش ، اخذ ويزاي كار در اتريش ، شرايط لازم براي اخذ ويزاي تحصيلي اتريش و هزينه زندگي در اتريش آگاه شده و بتوانيد به گونه اي شايسته تصميم گيري نماييد. مديران كاردان و زبده در امور حقوق بين الملل ما در موسسه حقوقي توسعه گران مهر با هدف مشاوره، صداقت و تعهد در جهت دريافت ويزاي تحصيلي اتريش تا وقت سفارت اتريش هم قدم و همراه شما گام برداشته و اين پروسه را با گارانتي كامل براي شما انجام خواهند داد.

 

شرايط تحصيل و اعزام دانشجو به اتريش

دانشگاه هاي كشور اتريش به دو دسته ي دانشگاه و مراكز آموزش عالي تقسيم بندي مي شوند كه همگي مورد تاييد وزارت علوم ايران هستند. البته مراكز آموزش عالي خود شامل دانشكده هاي هنرهاي عالي، مدارس عالي فني و كالج هاي تخصصي مي باشند. فرد متقاضي با داشتن مدرك ديپلم 12 ساله و يا فارغ التحصيلي در مقطع پيش دانشگاهي نمي تواند مستقيما براي اخذ مقطع كارشناسي از دانشگاه هاي دولتي كشور اتريش اقدام تمايد، تحصيل در دانشگاه هاي دولتي منوط به پرداخت هزينه هاي بسيار پايين مي باشد.

 

شرايط تحصيل رايگان در اتريش يكي از مزيت هاي اين كشور مي باشد البته متذكر مي شوم كه هزينه تحصيل تقريبا رايگان از هزينه زندگي دانشجويي در اتريش مستثناست، از ديگر مزيت هاي تحصيل در اتريش پذيرش در 90 درصد رشته هاي تحصيلي بدون نياز به ارايه مدرك زبان آلماني يا انگليسي از جمله آيلتس يا تافل مي باشد. لذا تحصيل در اتريش بدونمدرك زبان امكان پذير است. در واقع از شرايط لازم جهت پذيرش تحصيلي در مقطع كارشناسي كشور اتريش قبولي در دانشگاه هاي دولتي يا آزاد داخلي و فارغ التحصيلي در اين مقطع مي باشد.

 

البته گاها ميتوان براي دانشجوياني كه حداقل 100 واحد درسي را در دانشگاه هاي دولتي ايران گذرانده اند اقدام جهت دريافت پذيرش در همان مقطع نمود. شما با ليسانس دانشگاه آزاد نمي توانيد مستقيما براي مقطع كارشناسي ارشد دانشگاه هاي اتريش اقدام نماييد، البته از مزاياي تحصيل در دانشگاه هاي اتريش اين است كه نمرات شما مورد ارزيابي قرارگرفته و ديگر نيازي به گذراندن اين واحدها در دانشگاه مقصد نمي باشد و شما واحدهاي مشخص شده را گذرانده و مي توانيد بطور پيوسته تا مقطع فوق ليسانس پيش رويد. البته در مورد فارغ التحصيلان دانشگاه دولتي نيز بطور قطع نمي توان گفت كه پذيرش در مقطع كارشناسي ارشد اخذ گردد و بايستي مدارك دانشجو براي دانشگاه مقصد ارسال شده و سپس مشخص مي شود كه دانشجو در چه مقطعي موفق به دريافت پذيرش خواهد شد. همچنين فرد متقاضي تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد اتريش نيز بايستي شرايط مشابهي را دنبال كند.

 

ناگفته نماند اگر شما داراي مدرك فارغ التحصيلي از دانشگاه هاي غير انتفاعي، پيام نور و يا علمي كاربردي مي باشيد نااميد نباشيد، مدرك شما نيز مورد ارزيابي قرار گرفته و نمي توان گفت شانسي نخواهيد داشت بلكه نسبت به فارغ التحصيلان دانشگاه دولتي شانس پايين تري جهت اخذ پذيرش تحصيلي در مقاطع مختلف اتريش را خواهيد داشت. جهت پذيرش در مقطع دكتراي كشور اتريش با توجه به اين مطلب كه فرد بايستي در اتريش استاد راهنما داشته باشد و اين امر در اكثر مواقع با موفقيت همراه نيست، لذا پيشنهاد مي گردد با توجه به سيستم ارزيابي نمرات در دانشگاه هاي اتريش اقدام جهت گذراندن دوره Master نماييد و سپس تحصيل خود در مقطع دكترا را ادامه دهيد.

تحصيل و اعزام دانشجو به اتريش بدون مدرك زبان

از ديگر مزاياي تحصيل و اعزام دانشجو به اتريش آن است كه براي دانشجوياني كه بدون مدرك زبان وارد خاك اين كشور مي شوند اقدام جهت برگزاري دوره هاي زبان آلماني مي باشد. اكثر دانشگاه هاي اين كشور تحصيل به زبان آلماني را در برنامه كاري خود قرار داده اند. شما با خواندن سه ترم زبان آلماني مي تواتيد به سطح لازم جهت فراگيري دروس برسيد. هزينه هر ترم سه ماهه كورس زبان آلماني 350 يورو مي باشد و اساسا تا دو سال به دانشجو فرصت داده مي شود كه براي گذراندن دوره هاي آلماني وقت بگذارد. سطح زبان دانشجو توسط آزمون EPD سنجيده مي شود كه اين آزمون در ايران بر گزار نمي گردد و دانشجو پس از گذراندن دوره هاي زبان آلماني بايستي در اين آزمون شركت نمايد.

 

متذكر مي شوم كه شما سه بار فرصت داريد در آزمون هاي EPD شركت نماييد و در صورت قبول نشدن پذيرش تحصيلي شما كنسل مي گردد. ارايه گواهي مبني بر اشتغال به تحصيل دانشجو و همچنين داشتن مدركي جهت عدم منع تحصيل فرد فارغ التحصيل در مقاطع بالاتر از مدارك الزامي است كه برا ي اقدام جهت دريافت پذيرش از دانشگاه هاي كشور اتريش الزامي مي باشد. شرط معدل به عنوان ملاكي براي پذيرش از دانشگاه هاي اتريش نمي باشد ولي معدل بالاي 15 شانس شما را افزايش مي دهد.

 

شايان ذكر است كه براي ادامه تحصيل در رشته هايي كه مربوط به دانشگاه هاي هنر اتريش مي باشد ازجمله گرافيك، موسيقي، معماري و رشته هايي چون اقتصاد، تربيت بدني، مديريت آموزشي، روانشناسي، پزشكي، داروسازي و حسابداري نيازمند شركت در آزمون ورودي و يا مصاحبه هاي حضوري مي باشيد و ورود به اين دانشگاه ها و ادامه تحصيل مستلزم دانستن زبان و تلاش بسيار است. بنابراين همكاران ما در موسسه حقوقي توسعه گران مهر از برترين موسسات اعزام دانشجو به اتريش و در صدر موسسات حقوقي ، تحصيل در كشورهايي چون ايتاليا با بورسيه تحصيلي و يا تحصيل در اسلووني به زبان انگليسي را پيشنهاد مي دهند.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۳۷:۴۸ توسط:عمادقاسمي موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :