منزل مبله شیراز   اجاره سوئیت در شیراز   
 مهاجر ت مهاجر ت .

مهاجر ت

كمك هزينه هاي دانشگاه انگلستان

 

كمك هزينه تحصيلي Gates Cambridge

 

كمك هزينه تحصيلي Gates Cambridge به متقاضيان برجسته از هر كشوري خارج از انگليس كه مي خواهند مدرك تحصيلات تكميلي خود را به شكل تمام وقت در رشته هاي موجود در دانشگاه Cambridge ادامه دهند ارائه مي شود. كمك هزينه تحصيلي Gates Cambridge تمام هزينه هاي تحصيل در دانشگاه Cambridge و بخشي از هزينه زندگي و تحصيل در انگليس را پوشش مي دهد. همچنين هزينه هاي اضافي و اختياري را نيز شامل مي شود.

 

كمك هزينه تحصيلي Rhodes در دانشگاه آكسفورد

 

در سال 1902 در وصيت نامه Cecil Rhodes اين كمك هزينه پايه گذاري شد. Rhodes قديمي ترين و شايد با اعتبارترين برنامه كمك هزينه تحصيلي در دنيا مي باشد. كمك هزينه تحصيلي Rhodes براي تحصيلات تكميلي است و از دانشجويان برجسته بين المللي انتخاب شده از سراسر دنيا در دانشگاه آكسفورد حمايت مي كند. كمك هزينه تحصيل در انگليس Rhodes تمام هزينه هاي دانشگاه، هزينه شخصي، بيمه سلامت، و بليط هواپيما رفت و برگشت به وطن دانشجويان را پوشش مي دهد

كمك هزينه دانشجويان برجسته در انگلستان

 

كمك هزينه جهاني تحقيقاتي Edinburg

 

دانشگاه Edinburg 30 كمك هزينه اعزام دانشجو به انگليس برجسته خارجي كه مي خواهند برنامه تحقيقاتي PhD را در زمينه تحصيلي ارائه شده توسط دانشگاه ادامه دهند فراهم مي كند. اين كمك هزينه تحصيلي اختلاف شهريه دانشگاه يك دانشجوي اروپايي/انگليسي مقاطع بالاتر از ليسانس و مبلغ قابل پرداخت براي يك دانشجوي خارجي را پوشش مي دهد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۲۲:۰۹ توسط:عمادقاسمي موضوع:

قوانين كار دانشجويي در كبك :

 

براي آن دسته از دانشجويان كه اقامت دائم كانادا را در اختيار دارند هيچ منع قانوني براي كار در خارج از دانشگاه وجود ندارد.تحصيل در كانادا داراي قوانين خاصي است. براي دانشجويان خارجي جهت كار در داخل دانشگاه نيز منع قانوني وجود ندارد. اما تا چندي پيش براي كار كردن اين دانشجويان خارج از دانشگاه، نياز به گرفتن اجازه كار خارج دانشگاه بود. از تاريخ اول ژوئن 2014 ، دانشجويان خارجي دركانادا ديگر نيازي به اجازه كار مجزا براي كار در خارج از دانشگاه ندارند و با همان مجوز تحصيلي معتبر مي توانند تا 20ساعت در هفته كار كنند. البته در فصل تعطيلات آموزشي (مانند تابستان) قيد 20 ساعت و سقف زماني ديگر وجود ندارد.اين اجازه كار مشروط به آن است كه دانشجو به صورت تمام وقت در يك از دوره‌هاي تحصيلي كه حداقل طول دوره 6 ماه است، مشغول به تحصيل باشد. همچنين داشتن(SIN (Social Insurance Number اجباري مي‌باشد.

 

سين نامبر يك شماره 9 رقمي مي باشد كه براي كار و تحصيل در كانادا و استفاده از ساير خدمات دولتي مورد نياز است. اين شماره همچنين در اظهارنامه هاي مالياتي نيز استفاده مي شود. اولين سين نامبر كاركنان خارجي با 9 شروع مي شود. ساده ترين راه براي گرفتن سين نامبر آن است كه مجوز تحصيل خود را به همراه ساير مدارك به يكي از دفاتر Service Canada ببريد. در مجوزتحصيل شما بايد قيد شده باشد كه شما اجازه قبول كردن پيشنهاد كار و كار كردن در كانادا را داريد. اگر چنين نيست مي‌توانيد براي دريافت چنين مجوز تحصيلي درخواست دهيد. در واقع در سيستم جديد كانادا، دريافت اجازه كار براي دانشجويان تمام وقت تقريبا حذف شده است. براي دريافت سين نياز به پرداخت هزينه اي نيست..

مهمترين فرصت هاي كاري در دانشگاه ها شامل مراقب امتحان (Invigilator)، حل‌تمرين اعزام دانشجو به كانادا تصحيح برگه هاي امتحاني( Marker)، و مسئول آزمايشگاه ( Lab Demonstrator) مي باشد. هر يك از موارد مذكور الزامات و حقوق متفاوتي در هر يك از دانشگاه ها دارد.

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۴۶:۲۳ توسط:عمادقاسمي موضوع:

جايگاه علمي روسيه در جهان

 

قطعاً مي‌دانيد كه روسيه از نظر علمي داراي جايگاه والايي در جهان بوده و از پيشرفته‌ترين كشورها در رشته‌هاي علوم پايه، هوافضا، فني و مهندسي، نانو تكنولوژي، هنر و موسيقي و ... مي‌باشد.

نزديك بودن فاصله تهران به مسكو (حدود 3:30 ساعت)، روابط بسيار خوب مابين دو كشور ايران و روسيه، مهمان‌نوازي مردم روس، تغذيه شبيه به ايرانيان ، معماري بسيار زيباي مسكو و ... دانشجويان فراواني را ساليانه مشتاق به ادامه تحصيل در روسيه مي‌نمايد

اعزام دانشجو به روسيه با توجه به پيشرفت‌هاي علمي و دانشگاهي و به دليل ارائه امكانات فوق العاده مي‌توان گفت به يك اريكه بزرگ علمي مبدل گشته است زيرا اكنون با وجود دانشگاه‌هاي معتبر در روسيه كه حتي تعداد زيادي از آنها مورد تأييد وزارت علوم و بهداشت ايران هم هستند، تحصيل در رشته‌هاي پزشكي و مهندسي و ... ديگر يك دغدغه بزرگ براي متقاضيان ويزاي تحصيلي نخواهد بود. اگر شما اقدام به تحصيل در روسيه نماييد، ابتدا تا انتهاي فرايند اخذ پذيرش تحصيلي و اخذ ويزاي تحصيلي روسيه فقط كمتر از 2 ماه طول خواهد كشيد

تحصيل در روسيه به شكل ديگري صورت مي‌گيرد. شخص بر حسب علاقه‌مندي خود براي ورود به يك دانشگاه اعلام آمادگي مي‌كند، چنانچه مايل به استفاده از حمايت دولتي و تحصيل رايگان باشد، در امتحان ورودي دانشگاه مذكور براي رشته مورد علاقه با سايرين به رقابت مي‌پردازد، با كسب نمره قبولي، به صورت رايگان تحصيلات خود را آغاز كرده و ماهانه مبلغ ۱۰۰۰ روبل معادل ۳۰ هزار تومان براي ليسانس و فوق ليسانس و ۱۵۰۰ روبل معادل ۴۵۰۰۰ تومان براي دوره دكتري از دولت دريافت مي‌كند. چنانچه دانشجو نمره قبولي نياورد، با هزينه شخصي مي‌تواند به تحصيل بپردازد كه متناسب با رشته تحصيلي و دانشگاه محل تحصيل متفاوت است 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۹ آبان ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۱۴:۴۳ توسط:عمادقاسمي موضوع:

: تحصيل در چين به زبان چيني و انگليسي و ساير بستگان

دوره هايي كه به زبان انگليسي در دانشگاه هاي چين  تدريس مي شوند سالانه تعداد زيادي دانشجوي بين المللي  از سر تاسر جهان به خود جذب ميكنند. خيلي از دانشجويان هنوز بر اين باورند كه براي تحصيل در چين ميبايستي به زبان چيني تسلط داشته باشند. اما با توجه به سياستهاي اتخاذ شده در راستاي جذب دانشجويان بين المللي و ارتقا فضاي آموزشي از طرف دولت چين بسياري از دوره هاي متنوع در مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و بخصوص دكترا در چين به زبان انگليسي ارائه ميشوند.

 

تحصيل در چين به زبان انگليسي شامل دوره هاي مختلفي و متنوع است كه از طرف دانشگاه ها ي سر تاسر چين ارائه مي شوند. ليست بلند بالا، گستردگي و گوناگوني اين دوره ها بعضاٌ باعث گمراهي و سردرگمي متقاضيان ميشود . اما آنچه كه در واقع اتفاق مي افتد و دانشجويان ايراني ميتوانند در چين به زبان انگليسي تحصيل كنند كمي محدود است . تحصيل در چين به زبان انگليسي  در سه صورت امكان پذير است:

 

اولين نوع اين دوره ها به زبان انگليسي مختص دانشجويان بين المللي است. يعني اينكه اين دوره ها فقط براي دانشجويان بين المللي برگزار ميشود و صرفاٌ آنها اجازه ثبت نام و شركت در آن را دارند و اين دانشجويان هيچ كلاسي با دانشجويان چيني نخواهند گذراند. اين دوره ها عموماٌ در دانشگاه هاي مربوط به هر منطقه ارائه ميشود . نكته: بسياري از اين دوره ها كه توسط اين دانشگاه هاي محلي در وبسايت آنها قرار دارند به علت عدم حد نصاب رسيدن تعداد دانشجويان بين المللي هيچ وقت برگزار نميشوند

جهت اعزام دانشجو به چين گزينه ي ديگري كه براي متقاضيان تحصيل در چين به زبان انگليسي وجود دارد ، هنگ كنگ است. هنگ كنگ بعنوان منطقه اي خود مختار در حيطه جغرافيايي كشور چين يكي از جذاب ترين و پيشرفته ترين و البته گرانترين شهر هاي دنيا است. از آنجايي كه هنگ كنگ تا سال ۱۹۹۷ ميلادي از جمله مستعمرات انگلستان بوده،  زبان و فرهنگ قالب آن انگليسي است. اين شهر بعنوان مركز تحصيلي آسيا نيز شناخته شده است كه سيستم آموزش به زبان انگليسي در آن بيش از ۱۰۰ سال قدمت دارد

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۵۴:۳۷ توسط:عمادقاسمي موضوع:

فاند اسكالرشيپ آلمان چيست ؟ به چه افرادي تعلق ميگيرد ؟

 

وقتي صحبت از تحصيل در آلمان و بورس تحصيلي ميشود اين موضع مطرح ميشود كه يك مقدار از شهريه هاي شما را كم كند يا همه ي شهريه هاي دانشگاه را از بين ببرد يا حتي مبلغ زندگي شما را پرداخت نمايند . حال بورسيه به چه افرادي تعلق ميگيرد ؟ ارائه سي وي يكي از مهمترين مراحل است . دانشگاه آزاد يا سراسري تاثير آنچناني بر روي دريافت بورسيه ندارد . بورسيه ميتواند از ابتدايي ترين مراحل تحصيل يعني دبيرستان به شما تعطق بگيريد تا مقطع دكتري

وقتي شما وب سايت هاي دانشگاه ها را مطالعه ميكنيد در مقطع ليسانس بايد فرد بسيار ويژه اي باشيد تا بتوانيد بورسيه دريافت نماييد . در بعضي از دانشگاه ها مداركي كه ارائه ميكنيد بسيار مهم است كه ميتوان اين مدارك را به طور مثال به اين موارد محدود كرد كه معدل تحصيلي بالاي ۱۴ شانس شما را بالا خواهد برد و مدرك زبان آيلتس يا تافل نيز بسيار تاثيرگذار خواهد بود . سن شما نبايد بالاتر از ۴۰ سال باشد و اين مورد نيز بسيار تاثير گذار خواهد بود . براي تحصيل در آلمان سن بالاتر از ۴۰ سال حتي در مقطع دكترا نيز كار را دشوار ميكند

در بيشتر دانشگاه ها در وب سايت هاي آنها حالت راهنما براي دريافت بورسيه قرار داده شده است . اگر مدارك شما كامل باشد و براي اساتيد ارسال نماييد خود اساتيد شما را براي دريافت بورسيه به دانشگاه معرفي ميكنند . توصيه نامه اساتيد بسيار بسيار اهميت دارد و اگر بتوانيد در طول تحصيل فعلي خود از تمامي اساتيد در طول هر ترم يك توصيه نامه دريافت نماييد در هنگام اپلاي براي دريافت بورسيه تاثير بسيار زيادي خواهد داشت .

براي دريافت بورسيه بايد همواره كار خود را دنبال نماييد زيرا اين پيگيري شما است كه اساتيد را راضي نگه ميدارد . براي اعزام دانشجو به آلمان دريافت بورسيه از دانشگاه هاي معدل محور بايد در نظر داشته باشيد كه در مرحله ي اول معدل شما بسيار اهميت دارد و در مرحله ي بعدي توصيه نامه اساتيد اهميت بسيار زيادي دارد .

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۵۱:۴۷ توسط:عمادقاسمي موضوع:

با سيستم آموزشي فرانسه بيشتر آشنا شويم

تحصيل در فرانسه و آموزش تا سن 16 سالگي رايگان و اجباري است. در سال 2012 مخارج مربوط به آموزش به مرز 9/136 ميليارد يورو رسيد كه اين مبلغ 9/6% توليد ناخالص ملي را تشكيل مي دهد. در امر آموزش, نرخ متوسط مشاركت عمومي ( با در نظر گرفتن اقشار مختلف هزينه دهنده) از سطح بالايي برخوردار بوده و به ميزان قابل توجه 2130 يورو به ازاي هر نفر يا به عبارتي 8330 يورو براي هر دانش آموز يا دانشجو رسيده است.

 

براي تحصيل در فرانسه بيش از 650000 نهاد آموزشي وجود دارد كه بيشتر آنها تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش هستند. در اين ميان حدود 15% (مدارس ابتدايي) تا 20% (مدارس متوسطه) شاگردان در موسسات خصوصي تحصيل مي كنند. در حقيقت, تعداد كل دانش آموزان و دانشجويان در اين كشور به 15 ميليون مي رسد كه اين تعداد 2/2 نفر دانشجو هستند. به عبارتي, يك چهارم جمعيت مشغول به تحصيل اند. تعداد كساني كه به امر تدريس مشغول اند, 841700 است. طبق آمار سال 2013 تعداد دانشگاه هاي كشور 76 دانشگاه بوده است. ولي در فرانسه, دانشگاه ها تنها مكان هاي موجود براي تحصيلات عالي و امر پژوهش نيستند. در حقيقت به موازات دانشگاه ها, مدارس آموزش عالي و بنيادهاي تحقيقاتي نيز وجود دارند.

مقطع كارشناسي ارشد شامل 2 سال بوده كه سال دوم آن بر 2 نوع است: پژوهشي و حرفه اي. در نوع پژوهشي امكان ادامه تحصيل در مقطع دكترا وجود دارد در حالي كه نوع حرفه اي براي افرادي است كه قصد ورود به زندگي حرفه اي پس از كسب تخصص و دانش لازم را دارند.

 

جهت اعزام دانشجو به فرانسه دوره دكترا 3 سال به طول مي انجامد و در طول اين مدت هيچ واحد و امتحاني گذرانده نمي شود 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۱۷:۵۳ توسط:عمادقاسمي موضوع:

چين عضو كميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل

تحصيل در چين هم مانند بسياري از كشورهاي جهان عضو كميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل مي باشد. از طرفي ديگر در سال هاي اخير تعداد پناهنده هاي زيادي از نقاط مختلف جهان براي تقاضاي پناهندگي به اين كشور مراجعه كرده اند حتي براساس آمار بيش از 10% كل 300.000 پناهنده اين كشور از كشور جنگ زده سوريه هستند. اما بيشتر تعداد پناهنده هاي اين كشور از كشورهاي اطراف مانند برمه (ميانمار)، كره شمالي، هند، ژاپن، ويتنام و حتي آمريكا هستند. اين اعداد پناهندگي با مقايسه اي سطحي با جمعيت 1.300.000.000 نفري چين بسيار كم محسوب مي شود. اما مردم چين بسيار پذيراي پناهندگان بوده اند. براساس يك نظرسنجي بيش از 94% از مردم چين موافق جذب پناهندگان هستند و حدود 50% از مردم حاضرند در منزل خود پذيراي آنها باشند.

مسئوليت اعزام دانشجو به چين و تعيين موقف پناهنده و تامين حمايت حقوقي و نيز دفاع در برابر عودت اجباري به كشور مبداء بعهده دولت كشور ميزبان ميباشد. تعيين موقف پناهنده را در چين UNHCR از طريق ارگان هاي منطقوي خود انجام ميدهد. چنانچه شما خود را پناهنده ميشماريد بايد بلادرنگ به اداره كميسارياي حقوق بشر در چين مراجعه نماييد. در صورتيكه آزادي شما محدود بوده و شما نمي توانيد حضوراً به كميسارياي حقوق بشر در چين مراجعه نماييد؛ شما حق داريد تقاضا نامه خود را از طريق رياست موسسه اي كه در آن قرار داريد يا از طريق نماينده مختار خويش تسليم كنيد. در كميسارياي حقوق بشر در چين بايد دقيقاً ذكر كرد كه بعلت وجود خطر در صورت بازگشت به كشور متبوع خود؛ شما تقاضا نامه اعطاي موقف پناهندگي را تسليم ميكنيد. كميسارياي حقوق بشر در چين موظف است تقاضا نامه شما را در مورد اعطاي موقف پناهندگي، صرف نظر از نحوه و مدت اقامت شما در چين، وجود يا عدم وجود اسناد تشخيص هويت، جهت رسيدگي مقدماتي بپذيرد.

وضعيت پناهندگان در چين

طبق قانون اساسي مادۀ ۳۲ كشور چين اعلام شده كه به افراد خارجي كه  قصد تحصيل در چين و اعلام پناهندگي مي نمايند و مسئله سياسي داشته باشند اقامت؛ اسكان و پناهندگي اعطا مي شود. از ۱ جولاي ۲۰۱۳ قانون ورود و خروج پناهندگان اين امكان را براي اولين بار فراهم نموده كه پناهندگان آيدي كارت چيني دريافت مي كنند كه جهت ورود و خروج مسئله اي نداشته باشند. با توجه به مادۀ ۴۶ قانون اساسي كشور چين و قانون ورود و خروج خارجي ها كه براي پناهندگي در چين اقدام كرده اند افرادي كه درخواست پناهندگي مي كنند تا وضعيتشان بررسي شود 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۹:۴۰:۲۸ توسط:عمادقاسمي موضوع:

نگليس كشوري مناسب براي تحصيل و كار :

 

 

اخذ پذيرش تحصيلي در انگلستان و تحصيل در انگليس همواره مورد توجه دانشجويان سراسر جهان بوده است و دانشجويان بين المللي همواره حضور چشمگيري جهت ادامه تحصيل در انگلستان داشته اند و پيوسته تعدادشان رو به افزايش بوده است. رتبه ها و مدارك تحصيلي اخذ شده در كشور انگلستان، به عنوان رتبه هاي باكيفيت و برتر جهاني در سراسر دنيا شناخته شده است.

معيارها و استانداردهاي انتخاب اين برتري ها، توسط برخي از دانشگاههاي قديمي تر با نام هاي شناخته شده مانند آكسفورد و كمبريج تعيين مي شود اما، روال متداول آن به عهده بسياري از دانشگاه ها و دانشكده هاي سراسر انگلستان است.

در آينده، هنگامي كه به دنبال شغل مناسب هستيد، چنين موقعيتي، مي تواند نقطه مثبتي براي شما محسوب شود.

اگر تصميم داشته باشيد تحصيلات خود را در كشور زيباي انگلستان ادامه دهيد، فرصت هاي بي شماري را در اختيار خواهيد داشت. چه به دنبال يك زندگي پرهياهوي شهري در دانشگاه هاي انگلستان واقع در قلب لندن باشيد، و چه شهر كم جمعيت تري مانند پليموت، بيرمنگام يا منچستر را ترجيح دهيد، تحصيل در انگليس، تجربه يك دوره زندگي را در اختيار شما قرار خواهد داد. مابين درس ها، از موزه هاي بي شمار لندن، كاخ باكينگهام و باغ هاي اطراف ديدن كنيد و يا سفر يك روزه اي به شهر زيباي بث و مكان باستاني لوح سنگي داشته باشيد. يا ممكن است تور عكاسي در اطراف ساعت جهاني بيگ بن، ساختمان پارلمان و وست مينستر را ترجيح دهيد. مهم نيست براي تحصيل در انگليس كدام منطقه را انتخاب مي كنيد، چرا كه به هر حال پشيمان نخواهيد شد.

 

تفاوتي ندارد كه در كدام منطقه انگلستان مستقر باشيد، به هر حال، پذيرفتن يك فرهنگ جديد، هيجان آور است. پس از پايان تجربه تحصيل و اعزام دانشجو به انگليس ، با انبوهي از تجربه و خاطرات، نقاط مثبت فراواني كه در رزومه كاري و تحصيلي خود براي كارفرماهاي آينده شما قابل توجه است و ارزش هاي فرهنگي و سبكي از زندگي كه متفاوت از سبك زندگي خودتان است، به كشورتان باز خواهيد گشت و آن موقع عجيب نيست كه مايل به برگشتن به انگلستان باشيد.

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۴۸:۴۸ توسط:عمادقاسمي موضوع:

وضعيت ماليات و درامد بعد از تحصيل در آلمان

بعد از انجام كارهاي تحصيل در آلمان در صورتي كه درآمد شما زير ۴۵۰ يورو در ماه باشد، نيازي به پرداخت هيچگونه مالياتي نداريد. به اين سبك كار در اصطلاح mini job گفته مي‌شود.

در صورتي كه درآمد شما بالاي ۴۵۰ يورو در ماه باشد ماليات از شما كسر و اگر در انتهاي سال مجموع درآمد شما زير ۸۱۳۰ يورو باشد، پس از مراحل قانوني و پر كردن فرم‌ها به اداره‌ي ماليات، مبلغ گرفته شده به شما پس داده مي‌شود.

جهت اعزام دانشجو به آلمان  مي‌تواند سالانه ۸۱۳۰ يورو كسب درآمد كند و مالياتي كه پرداخت مي‌كند را در انتهاي سال پس بگيرد. بيش از اين ميزان شامل ماليات مي‌شود. براي مثال اگر شما ساعتي حدود ۸.۵ يورو كار كنيد و تمام ۲۴۰ روز پاره‌وقت را پر كنيد، درآمد شما ۸۱۳۰ يورو خواهد بود و لازم نيست مالياتي پرداخت كنيد. ولي در صورتي كه دستمزد شما ساعتي ۱۳ يورو باشد درآمد ساليانه‌ي شما ۱۲۴۸۰ يورو خواهد بود و با توجه به كلاس مالياتي بايد ماليات آن را پرداخت كنيد. براي مثال يك دانشجوي مجرد حدود ۲۵ ساله كلاس ماليات يك است كه ماليات آن حدود ۲۰درصد خواهد بود. پس نهايتن بعد از كسر ماليات ۹۹۸۴ درآمد خالص خواهد بود.

در صورتي كه در انتهاي سال درآمد سالانه شما زير مبلغ ذكر شده بود ولي در طول ماه از شما ماليات كسر شده بود، مي‌توانيد با مراجعه به اداره ماليات، مبلغ كسر شده را پس بگيريد.

دقت داشته باشيد كه همانطور كه گفته شد تعداد ساعت كاري محدود است ولي ميزان درآمد خير. ممكن است كار شما خيلي تخصصي و دستمزد ساعتي آن ۲۵ يورو باشد و در آمد سالانه شما حدود ۲۴هزار يورو خواهد بود ولي به دليل اينكه ماليات آن را پرداخت خواهيد كرد براي تحصيل در آلمان مشكلي نيست 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۱۹:۱۱ توسط:عمادقاسمي موضوع:

دستمزد كارهاي خدماتي براي دانشجويان در فرانسه

 

قطعا موضوع دستمزد و حقوق براي دانشجوياني كه قصد تحصيل در فرانسه دارند مهم است. حداقل دستمزد در فرانسه در سال ۲۰۱۷ حدود ۹٫۷۶ يورو براي هر ساعت كاري است. يعني حدود ۱٫۴۸۲۰ يورو در ماه. اين نكته را مد نظر قرار دهيد كه شما زماني مي توانيد در فرانسه كار پيدا كنيد كه هيچ گزينه و كانديداي مناسب ديگري مانند شما در فرانسه وجود نداشته باشد. بنابراين بايستي تا مي توانيد مهارت هاي خود را افزايش دهيد. فرانسه داراي كارخانه هاي بسياري در زمينه هوا فضا، صنعت موتور، نساجي، دارويي، ماشين آلات صنعتي، فلزكاري، الكترونيك، غذا و آشاميدني و توريسم است.

كارهاي خدماتي در فرانسه

طبق گزارشات ارائه شده در سال ۲۰۱۵ مهندسي، تحقيق و بانكداري بخش هايي هستند كه استخدام در آنها بالا بوده است و حدود سه چهارم از مردم در كارهاي خدماتي فعاليت مي كنند. جهت اعزام دانشجو به فرانسه اگر به دنبال شغل هاي مديريتي هستيد، داشتن مهارت و تجربه مديريتي به خصوص در شاخه هاي فروش، ساخت و ساز، علوم، مهندس بسيار مهم است. شانس پيدا كردن كار در زمينه حسابداري و آي تي نيز در فرانسه بالا است. شغل هايي هم مي توانيد در صنعت توريسم (شامل هتل داري) مراقبت و رسيدگي (شامل رسيدگي به خانه، پزشكي، بخش روانپزشكي، نگهداري از كودك) و كشاورزي پيدا كنيد، آموزش زبان انگليسي و تدريس نيز يك مورد ديگر است.

كار پزشكي در فرانسه

فرصتي جذاب براي فارغ التحصيلان تحصيل در فرانسه در رشته پزشكي ايجاد شده است. اگر مدرك خود را در رشته ماليه و يا حسابداري كنترل گرفته ايد و سابقه تدريس داريد، تامل نكنيد و براي اين موقعيت شغلي اقدام كنيد. اگر چه تا زماني كه كميته پذيرش 2 نفر از متقاضيان را براي اين جايگاه انتخاب نكنند، فرصت باقي است، اما بهتر است همين امروز ثبت نام كنيد. از ديگر شرايط پذيرش آن نيز سطح بالاي زبان انگليسي و همچنين در صورت امكان دانش زبان فرانسه مي باشد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۳۴:۰۷ توسط:عمادقاسمي موضوع: