منزل مبله شیراز   
 مهاجر ت مهاجر ت .

مهاجر ت

زندگي روتين يك دانش آموز در كانادا :

 

         زندگي در خوا

زندگي دانش آموز در دبيرستان هاي كانادا مي تواند به چند حالت باشد

بگاه هاي دبيرستان هاي بين المللي

         زندگي به همراه خانواده اي كانادايي (homestay): لازم به ذكر است كه جهت اعزام دانشجو به كانادا خانواده هايي مي توانند دانش آموز را در خانه خود نگهداري كنند كه تاييده ها و مجوزهاي لازم را از طرف آموزش و پرورش آن ايالت كسب كرده باشند.

         زندگي در كنار يكي از فاميل هاي دانش آموز

به طور كلي قبل از ورود دانش آموز به كانادا، يك نفر بايد قيوميت او را به عهده بگيرد. قيم دانش آموز مسئوليت رسيدگي به وضعيت تحصيلي و اقامتي دانش آموز را به عهده مي گيرد.

لازم به ذكر است كه والدين دانش آموز نمي توانند به دليل تحصيل در كانادا ويزاي دائم يا اقامت دائم از كانادا بگيرند. اما مي توانند با استفاده از ويزاي توريستي گه گاه به فرزند خود سربزنند.

هزينه تحصيل و زندگي در دبيرستان هاي كانادا

به طور كلي هزينه تحصيل در دبيرستان هاي كانادا وابسته به نوع دبيرستان اعم از خصوصي يا دولتي و نيز نحوه زندگي دانش آموز در كانادا و نيز ايالت مورد نظر دارد. اما هزينه تحصيل در دبيرستان هاي كانادا مي تواند از 14 هزار تا 20 هزار دلار كانادا متغير باشد. مطمئنا هزينه دبيرستان هاي دولتي كانادا نسبت به خصوصي كمتر مي باشد. همچنين هزينه زندگي كه شامل خورد و خوراك و محل زندگي مي شود از 10 هزار تا 15 هزار دلار متغير است كه با توجه به نوع زندگي دانش آموز و ايالت محل تحصيلي متفاوت است. مطمئنا در صورتي كه دانش آموز در كنار فاميل هاي خود زندگي كند هزينه زندگي كمتري خواهد پرداخت. بنابراين به طور كلي هزينه زندگي و تحصيل در كانادا در مقطع دبيرستان اط 25 تا 34 هزار دلار متغير است.

البته هزينه زندگي و تحصيل در كانادا به دليل ارائه خوراك و محل زندگي علاوه بر تحصيل فرد از 30 هزار تا 60 هزار دلار كانادا متفاوت مي باشد.

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۳:۵۳:۵۹ توسط:عمادقاسمي موضوع:

پذيرش و ورود در دانشگاه‌هاي آلمان؛ شرايط و مقدمات

ورود به دانشگاه هاي آلمان با مقدماتي همراه است. متقاضيان ايراني علاقمند به ادامه تحصيل در آلمان معمولا شامل دو گروه عمده مي باشند، گروه اول آن دسته از كساني هستند كه داراي تحصيلات دانشگاهي هستند و گروه دوم شامل افرادي هستند كه تنها مدرك ديپلم دارند.

آن دسته از متقاضيان ايراني كه تنها داراي مدرك ديپلم مي باشند مي بايست قبولي آزمون سراسري ايران در دوره هاي روزانه و شبانه را داشته باشند. در اين خصوص قبولي در آزمون دانشگاه هاي غيرانتفاعي، پيام نور و جامع علمي كاربردي مورد قبول نمي باشد و تنها بايد قبولي در دوره هاي روزانه و شبانه دانشگاه سراسري براي ورود به مقطع كارشناسي را داشته باشند. قبولي در دوره هاي كارداني مورد قبول نيست. 

 

پس از آن داوطلبان بايد مدرك قبولي در آزمون سراسري خود را با تائيد وزارت علوم ايران ترجمه رسمي نموده و همراه با بقيه مدارك لازم جهت پذيرش و درخواست پذيرش در كالج به مركز uni assist در برلين ارسال كنند. البته اين در صورتي است كه دانشگاه مورد نظر زير نظر و تحت پوشش مركز uni assist باشد، در غير اينصورت مدارك بايد مسقيما براي دانشگاه ارسال گردد. دوره تحصيلي اين افراد با دوره يكساله كالج شروع مي شود. اين متقاضيان بعد از يك دوره يكساله كالج و با توجه به نمراتي كه از امتحان پايان ترم دريافت مي كنند مي توانند جهت پذيرش در رشته مورد علاقه خود اقدام نمايند.

 

ورود مستقيم به دانشگاه

آن دسته از افراديكه دوره كارشناسي خود را در ايران به پايان رسانده اند (از هر كدام از دانشگاه هاي سراسري، غير انتفاعي، پيام نور و آزاد) مي توانند جهت  اعزام دانشجو به آلمان اقدام كنند.

نكته حائز اهميت در اينجا اين است كه در برخي از دانشگاه هاي آلمان چنانچه دانشجو قصد ادامه تحصيل در آلمان رشته تحصيلي خود را داشته باشد مي تواند براي مقطع كارشناسي ارشد پذيرش بگيرد. اما از آنجاييكه كه اين تصميم بستگي به خود افراد دارد و سليقه اي مي باشد پيشنهاد مي شود ابتدا در مقطع كارشناسي اقدام به گرفتن پذيرش شود و پس از حضور در دانشگاه براي دوره كارشناسي ارشد و ارزشيابي مدارك اقدام گردد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۲۴:۴۱ توسط:عمادقاسمي موضوع:

وضعيت نسبي شهريه در كالج هاي استراليا :

 

تحصيل در استراليا از سطوح عالي رفاهي و هزينه هاي مناسب زندگي بهره مند است . انتخاب شما براي مكان تحصيلي خود، خواه دريك شهر بزرگ و يا نواحي اطراف شهري و همچنين الگوي زندگي شخصي شما، سطح نهايي هزينه هاي شما را تعيين مي نمايد.

 

شرايط مختلفي براي مسكن و سكني گزيدن دانشجوياني كه تحصيل در استراليا مي نمايند، وجود دارد. بسياري از دانشگاه ها و دانشكده هاي TAFE از طريق دفاتر مسكن خود به دانشجويان كمك مي نمايند. دانشجويان بايد به محض اينكه دانشگاه ثبت نام آنها را تأييد مي نمايد، توصيه هاي اين مراكز را براي يافتن مسكن مناسب بكار گيرند. بسياري از دانشگاهها و دانشكده ها داراي مراكز اقامتي براي دانشجويان هستند كه اين مراكز امكانات خواب، آسايش و خوراك دانشجويان را فراهم مي آورند.

 

دانشجويان ميتوانند در صورت تمايل آپارتمان و يا خانه اي را اجاره نمايند كه معمولا اين كار به صورت اشتراكي با چند دانشجوي ديگر انجام مي پذيرد.

 

بسياري از دانشجويان حداقل براي چند ماه اول ترجيح ميدهند كه با خانواده هاي استراليايي اقامت گزينند. به اين نحوه اقامت قامت در منزل مي گويند كه در آن صورت اتاق و غذاي شخص در آن در نظر گرفته شده است. هزينه ها و امكان انتخاب هر روش در نقاط مخالف استراليا متفاوت مي باشد.بسياري از موسسات آموزشي در استراليا شخصي را به عنوان افسر مسئول براي كمك در امر انتخاب مكان زندگي در نظر مي گيرند تا بتوانند براي اعزام دانشجو به استراليا در امر انتخاب مسكن و مكان زندگي در داخل و يا در نزديكي موسسه آموزشي كمك نمايد. هزينه هاي در نظر گرفته شده زير تخميني مي باشند 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۳۹:۲۵ توسط:عمادقاسمي موضوع:

ويزاي امتحان ورود به دانشگاه‌هاي فرانسه

اين نوع ويزاي براي شرايطي است كه شما قصد تحصيل در فرانسه را كه داراي امتحان ورودي هستند مي‌باشد. براي شركت در اين امتحانات بايد ويزاي تحصيلي فرانسه را دريافت كنيد و اگر شما موفق به قبولي در امتحان مورد نظر شويد و گذرنامه بگيريد پس از آن شما مي‌توانيد براي يك مجوز اقامت يك‌ساله درخواست بدهيد. اين درخواست قابل تجديد است.

ويزاي شينگن

اين ويزاي تحصيلي براي شرايطي كه شما كمتر از سه ماه قصد تحصيل در فرانسه را داريد، با دريافت اين نوع ويزاي تحصيلي بايد مطمئن باشيد بيشتر از سه ماه در فرانسه نخواهيد بود.

 

ويزاي تحصيلي موقت بلند مدت

از طريق اين ويزا شما مي‌توانيد به مدت سه ماه تا شش ماه بدون اجازه اقامت به تحصيل در فرانسه بپردازيد. اين نوع ويزا قابل تمديد نيست.

ويزاي تحصيل بلند مدت

اگر مي‌خواهيد براي مدت بيشتر از شش ماه در فرانسه به تحصيل بپردازيد بايد براي دريافت ويزاي تحصيل بلند مدت فرانسه اقدام كنيد. مدت‌زمان‌هاي اين نوع ويزاي تحصيلي فرانسه براي هر مقطع بدين شرح مي‌باشد: براي مقطع كارشناسي سه سال، براي مقطع كارشناسي ارشد دو سال و نهايت براي مقطع دكتري چهار سال مي‌باشد. اين نوع ويزا كه VLT-TS ناميده مي‌شود بدليل طولاني بودن مدت يك نوع اجازه اقامت هم به‌حساب مي‌آيد.

اين نوع ويزاي تحصيلي براي تمام متقاضيان خارجي (بغير از متقاضيان كشور الجزاير) براي تحصيل بلند مدت در فرانسه صادر مي‌شود كه متقاضي بايد يكسري اطلاعات در مورد رزومه علمي، سطح زبان فرانسوي و وضعيت مالي مبني بر تمكن مالي براي تحصيل در فرانسه كه حدود ششصد يورو در ماه مي‌باشد را جهت اعزام دانشجو به فرانسه ارائه دهند.

ويزاي پژوهشي تحقيقاتي

اين نوع ويزا براي عزيزاني كه داراي مدرك كارشناسي ارشد و بالاتر هستند مي‌باشد. اين نوع ويزاي تحصيلي داراي مراحل و شرايط خاصي مي‌باشد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۰۴:۱۴ توسط:عمادقاسمي موضوع:

تحصيل در دانشگاه هاي چين | مدارك و شرايط لازم

 

وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري ايران هم بيش از ۱۸۰ دانشگاه و موركز آموزش عالي چين را مورد تاييد قرار داده است كه از حيث تعداد دانشگاه مورد تاييد در يك كشور داراي ركورد منحصر بفردي است.

موسسه ما براي همه متقاضيان تحصيل در چين براي دانشگاه هايي اقدام به اخذ پذيرش مي نمايد كه علاوه بر “ممتاز” بودن از نظر وزارت علوم ايران، دانشگاه مربوطه داراي رتبه مناسبي در دنيا و همچنين كشور چين باشد.

در مواردي كه بنا به شرايط امكان اخذ پذيرش در دانشگاه هاي ممتاز وجود نداشت با هماهنگي دانشجو، در دانشگاه هاي ديگر براي اخذ پذيرش اقدام مي گردد. در اينجا ليست دانشگاه هاي مورد تاييد وزارت علوم ايران آورده شده است.

لازم به ذكر است كه دانشگاه هاي چين هنوز مورد بررسي و ارزيابي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ايران قرا نگرفته است اما پيش بيني ميشود با توجه به كيفيت بالاي آموزش رشته هاي مرتبط با علوم پزشكي تعداد زيادي از دانشگاه هاي اين كشور مورد تاييد وزارت بهداشت نيز قرار بگيرد

دوره هاي كارشناسي و كارشناسي ارشد جهت تحصيل در چين :

اكثر قريب به اتفاق رشته هاي تحصيلي در دانشگاه هاي معتبر چين به زبان انگليسي برگزار مي گردند. طول دوره هاي كارشناسي در اكثر دانشگاه ها ۴ سال مي باشد و شهريه آنها هم بسته به رشته و دانشگاه حدود ساليانه ۴۰۰۰ دلار مي باشد طول دوره هاي كارشناسي ارشد در اكثر دانشگاه ه حدود ۲ سال مي باشد و شهريه آنها هم بسته به رشته و دانشگاه حدود ساليانه بين ۳ تا ۵ هزار دلار مي باشد.

هر سال شامل دو ترم مي باشد كه ترم بهار از اواسط بهمن شروع مي شود. ترم پاييز هم در شهريور ماه آغاز مي گردد. براي اخذ پذيرش و اعزام دانشجو به چين در هر ترم هم حداكثر تا ۱ ماه قبل از شروع ترم مي توان اقدام نمود 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۰:۳۵:۱۵ توسط:عمادقاسمي موضوع:

روش ثبت نام مستقيم (در دانشگاه) را در فرانسه انجام دهيد

اگر روش ادامه تحصيل در فرانسه را با حضور سوم شخص انتخاب مي كنيد بايد هزاران دلار براي حمايت دانشگاهي يا نظارتي در طول تحصيل بپردازيد. همچنين يك سري از دانشجويان نياز به سطوح بالاتر حمايت در طول تحصيلشان نياز دارند، اين كار ضروري نيست و براي انتخاب سطح آن آزاديد. مي پرسيد چطور؟ در يك دانشگاه فرانسوي ثبت نام كنيد. ثبت نام مستقيم ۴۳۷ يورو هزينه خواهد داشت (حدود ۵۵۰ دلار) كه اين شامل يك سال بيمه سلامت دانشجو هم مي شود. با ثبت نام مستقيم مجبوريد در برنامه بلندمدت تري ثبت نام كنيد. ابتدا بايد تصميم بگيريد مي خواهيد براي دوره كارشناسي برنامه بگيريد يا فوق ليسانس. تفاوت هزينه ها خيلي نيست ولي ثبت نام در مقطع كارشناسي كمي پيچيده تر خواهد بود.

 

ابتدا بايد مطمئن شويد كه دانشگاه مبدأ(كشور خودتان) جابه جايي اعتبارات را از اعزام دانشجو به فرانسه مي پذيرد و اينكه بدون پرداخت كرايه اعتبارات شما را در رشته خودتان حساب ميكند يا نه. اگر براي كارشناسي ارشد برنامه داشته باشيد مدرك شما بين المللي خواهد بود (اروپا) و نيازي نيست نگران معادل سازي آن باشيد. ساده ترين روش براي ثبت نام مستقيم در دانشگاه فرانسوي اين است كه تاحد خوبي مسلط به زبان فرانسه باشيد مثلا بايد آزمون تعيين سطح زبان بدهيد و دستكم سطح B1 –B2 را به دست آوريد (شاخص استاندارد در سطح بين المللي) تا بتوانيد ثبت نام مستقيم انجام بدهيد. اگر سطح شما خوب نباشد مي توانيد در يك بازه زماني يك ماهه در دوره فشرده زبان فرانسه شركت كنيد (در يك دانشگاه فرانسوي و درابتداي سال) ولي شهريه اين كلاس ها ده بار بيشتر از شهريه عادي و منظم است (چندين هزار يورو). يا اينكه در برنامه زبان آموزي دانشگاه كشورتان شركت كنيد كه روش با ارزشي و موثري براي پرداخت هزينه است كه با آن ماهانه شهريه را پرداخت مي كنيد.

 

براي دوره كارشناسي ارشد خود در مؤسسه Grande Ecole اقدام كنيد.

مدرسه فارغ التحصيلي (Grande Ecole (the Ecole Polytechnique به عنوان نمونه تحصيل در فرانسه در شاخه علوم و مهندسي و (Ecole Normale Supérieure) در شاخه علوم انساني جزو دانشگاه هاي برتر در فرانسه است كه پذيرش در يكي از اين مدارس معمولا همراه با بورس تحصيلي كامل و دريافت ماهيانه خواهد بود. فارغ التحصيلان اين مدارس انتظار اين را دارند كه جزو مشاركت كنندگان برتر جامعه فرانسوي باشند، مشاغلي سطح بالا و همچنين قرارهاي كاري عالي در تمام سطوح كاري موسسات فرانسوي به دست آورند. البته اين روند تنها در موسس هاي آموزشي خوش نام طبيعي است 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۴:۰۰:۴۲ توسط:عمادقاسمي موضوع:

مكانات تحصيلي در سيستم آموزشي كانادا

دانش آموزان در هنگام تحصيل در كانادا مي توانند از امكانات پانسيون و زندگي با خانواده هاي كانادايي استفاده نمايند. اين خانواده ها طرف قرارداد دبيرستان و مورد تاييد بوده و دانش آموزان با توجه به سلايق و محدوديت هاي شخصي (سن، جنسيت، خصوصيات) به اين خانواده ها معرفي مي گردند. خانواده ها مسئول تهيه امكانات زندگي، مطالعه و تغذيه دانش آموزان (حداقل دو وعده غذا) بوده و رفتار دانش آموزان را در هنگام اقامت زير نظر خواهند داشت. مديران دبيرستان ها در پايان تحصيل با ارايه مشاوره به دانش آموزان شرايط ادامه تحصيل آنان را در مقاطع بالاتر فراهم خواهد نمود. خانواده هاي محصلين مي توانند براي ديدار فرزندان خود در كانادا و يا آمريكا درخواست ويزاي توريستي نمايند .امكان گرفتن ويزاي ديدار از فرزندان در حال تحصيل بسيار بالا مي باشد .

هزينه تحصيل در دبيرستان

هزينه تحصيل در دبيرستان ها بستگي به استان محل تحصيل و نوع خدمات رفاهي دبيرستان ها دارد. هزينه اعزام دانشجو به كانادا تحصيل در دبيرستان به صورت زير مي باشد:

. شهريه دبيرستان حدود 14 هزار دلار در سال

. هزينه زندگي در پانسيون حدود 750 تا 950 دلار در ماه

. هزينه بيمه حدود 1500 دلار در سال (بستگي به نوع بيمه هزينه ها متغيير ميبباشد )

. ساير هزينه هاي آموزشي حدود 3 تا 4 هزار دلار در سال

دوره هاي كالج در كانادا

دوره هاي كالج دوره هايي هستند كه بيشتر روي مهارت هاي كاربردي و مربوط به بازار كار تمركز دارند. اين دوره ها در كشور كانادا بسيار پر استقبال بوده و شمار زيادي از دانشجويان كانادايي و بين المللي در اين دوره ها تحصيل ميكنند. شرايط ورود به دوره هاي كالج در كانادا، نسبت به دانشگاه ها ساده تر بوده ولي دريافت ويزاي دانشجويي از طريق ثبت نام در كالج كانادايي كمي پر ريسك بوده و بايد تمامي جوانب را سنجيده و سپس عمل كنيد. انتخاب نوع دوره و نوع كالج در اخذ اقامت دائم پس از تحصيل در كانادا بسيار حائز اهيمت ميباشد 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۰۲:۴۰:۵۷ توسط:عمادقاسمي موضوع:

پرستاري و داروسازي در چين :

 

امكان تحصيل در چين در رشته پرستاري و داروسازي در چين به زبان انگليسي براي دانشجويان بين المللي فراهم استلازم به ذكر است كه طول دوره رشته هاي پرستاري و داروسازي در چين 4 ساله مي باشد.

 

بورسيه تحصيلي چين

در كشور چين امكان اخذ بورس تحصيلي در تمامي مقاطع و رشته ها براي دانشجويان فراهم است.

دانشگاه هاي اين كشور، در مقاطع و رشته هاي مختلف تحصيلي به متقاضيان مستعد و واجد شرايط بورسيه تحصيلي ارائه مي دهند.

علاوه بر اين، يكي مهم ترين برنامه هاي اعطاي بورس در اين زمينه توسط شوراي بورس چين ارائه مي شود.

اين شورا به متقاضيان بين الملي بورسيه و در تمامي مقاطع تحصيلي، بورسيه تحصيلي اختصاص داده است.

مهلت اقدام براي اين بورس هر ساله  بين ماههاي ژانويه تا اواخر ماه آوريل مي باشد. متقاضياني كه معدل و رزومه قوي تري دارند شانس بيشتري در جهت اخذ بورس از دولت چين را دارا مي باشند.

 

پزشكي و دندان پزشكي در چين

همانطور كه اشاره شد امكان تحصيل در چين در رشته هاي پزشكي و دندان پزشكي در چين براي دانشجويان بين المللي به زبان انگليسي و بدون آزمون ورودي فراهم است و پس از

اخذ پذيرش نيازي به گذرندان دوره كالج در اين رشته ها نمي باشد.

شرط معدل براي وررود به رشته پزشكي و دندان پزشكي حداقل 16 مي باشد.

همچنين نمرات متقاضي در مقطع ديپلم و پيش دانشگاهي در دروس زيست، شيمي، فيزيك و رياضي نبايد كمتر از 15 باشد.

لازم به ذكر است براي اعزام دانشجو به چين اخذ پذيرش در مقطع ليسانس و بالاخص رشته هاي پزشكي  و دندان پزشكي  محدوديت سني زير سي سال مورد توجه دانشگاههاي چين مي باشد.

 

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲ مهر ۱۳۹۷ساعت: ۱۲:۵۹:۳۹ توسط:عمادقاسمي موضوع:

تحصيل قبل از دانشگاه در انگلستان

تحصيل در انگليس براي بسياري از افراد قابل توجه و با اهميت است، چرا كه دانشگاه‌هاي كشور انگلستان در زمره با كيفيت‌ترين دانشگاه‌هاي جهان قرار دارند و با تحصيل در يكي از دانشگاه‌هاي انگلستان، فرد مي‌تواند به بهترين‌ نتايج دست پيدا كند.

به طور مثال، اخذ بورسيه تحصيلي در مقاطع بالاتر، يافتن شغلي مناسب در تمام كشور‌هاي دنيا و در نتيجه ساختن آينده‌اي درخشان، با تحصيل كردن در انگلستان ميسر مي‌شود. حتي اگر هدف اصلي شما رفتن به انگلستان باشد، اما موقعيت رفتن براي شما فراهم نباشد، مي‌توانيد با تحصيل در انگلستان، به عنوان يك پل براي رفتن خود استفاده كنيد. كشور انگلستان با در اختيار قرار دادن تسهيلات ويژه‌اي به دانشجويان و فارغ‌التحصيلان اين كشور زمينه اخذ اقامت انگلستان را توسط ايشان پس از دوره تحصيلي فراهم آورده است

.

بهترين كشورهاي آسيا براي تحصيل كدام هستند

تحصيل در مقاطع دبستان و دبيرستان در انگلستان، در بهترين مدارس خصوصي و دولتي انگلستان ميسر است و كشور انگلستان براي از بين بردن دغدغه خانواده‌ها در رشد و تربيت دانش‌آموزان در محيطي بيگانه، شرايط ويژه‌اي را نظير محيا كردن خوابگاه‌هاي دانشجويي با امكانات پيشرفته، تهيه غذاي اسلامي و حلال، فراهم كردن بستر نظارت مستمر اولياي دانش آموز بر روند تحصيلي و زندگي در انگلستان و بسياري ديگر از امكانات را جهت تسهيل و بهبود بخشيدن به زندگي در حين تحصيل در انگلستان به وجود آورده است.

 

لازم به ذكر است كه اعزام دانشجو به انگليس مشغول به تحصيل در كشور انگلستان پس از اتمام دوره تحصيلي خود، به راحتي مي توانند جهت دريافت اقامت دائم انگلستان اقدام نمايند و پس از گذراندن ۴ سال به شهروند انگلستان تبديل شوند. نكته ديگر اين است يك شهروند انگليسي مي تواند جهت دريافت اقامت انگلستان براي افراد خانواده خود اقدام نمايند و اين بدان معني است كه خانواده دانشجو نيز مي‌تواند به وي ملحق شود.

 

تحصيل در مقطع ليسانس در انگلستان

بر خلاف دوره ليسانس كه در بسياري از كشورها ۴ سال و يا حتي بيشتر است، دوره ليسانس در كشور انگلستان سه ساله است. اين نكته كه فرد متقاضي بعد از گذراندن دوره سه ساله ليسانس مي‌تواند براي دوره يك ساله فوق ليسانس انگلستان اقدام كند و پذيرش بگيرد، براي خيلي از دوست‌داران تحصيل در انگلستان به عنوان يكي از دلايل مهم جهت انتخاب اين كشور براي تحصيل در مقطع كارشناسي محسوب مي‌شود. هر فرد متقاضي، براي ورود به دوره ليسانس بايد مدرك IELTS با نمره ۵٫۵ -۶ را دارا باشد. گفتني است دانشجويان متقاضي اخذ پذيرش در مقطع ليسانس براي تحصيل در انگليس مجوز داشتن همراه را در اين مقطع را نخواهند داشت 


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۰۱:۲۳:۰۸ توسط:عمادقاسمي موضوع:

تحصيل در گرجستان ؛ چرا و چگونه :

اقامت تحصيلي گرجستان : كساني كه قصد ادامه تحصيل در گرجستان را دارند مي توانند اقامت تحصيلي گرجستان را طبق قوانين جاري كشور كسب كنند. اقامت تحصيلي شامل كارت اقامت گرجستان است كه به صورت يكساله صادر مي شود و در صورت ادامه تحصيل فرد متقاضي تمديد خواهد شد.

 

ويزاي تحصيلي گرجستان نيز كه معمولا ويزاي نوع C است و حداقل ۳۰ روز و حداكثر ۹۰ روز اعتبار دارد براي متقاضيان تحصيل در گرجستان جهت انجام مذاكرات اوليه با دانشگاه،  صادر مي شود.

 

نكته مهمي كه در اينجا لازم است ذكر شود اين است كه : در صورت تمديد كارت اقامت گرجستان به مدت شش سال، در سال بعد فرد متقاضي مي تواند جهت اخذ پاسپورت گرجستان و شهروندي اين كشور اقدام كند، ولي در مورد دانشجويان اين مساله صدق نمي كند يعني اگر دانشجويي به مدت شش سال كارت اقامت گرجستان را تمديد كند نمي تواند در سال هفتم تقاضاي پاسپورت و شهروندي گرجستان كند و اين قانون فقط براي كساني است كه اعزام دانشجو به گرجستان كار مي كنند و اقامت كاري مي گيرند و يا شركتي در گرجستان ثبت كرده اند و كار و تجارت مي كنند.

 

نكته مهم بعدي اين است كه به غير از دانشگاه دولتي تفليس ، چهار دانشگاه ديگر گرجستان هم مورد تاييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ايران هستند و مدارك اخذ شده از آنها در ايران قابل ارزشيابي است، بدليل تغييرات سريع و زودهنگام قوانين در ايران، خواهشمنديم قبل از تصميم به تحصيل در گرجستان، ابتدا با وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و يا وزارت بهداشت جهت تحصيل در شاخه هاي پزشكي تماس بگيريد و پس از اطمينان از ارزشيابي مدارك نسبت به شروع و يا ادامه تحصيل در گرجستان اقدام كنيد تا بعدا دچار مشكل نشويد.

 

  


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ساعت: ۱۱:۱۳:۳۵ توسط:عمادقاسمي موضوع: